Дарин Маджаров, създателят на Уча.се, обяви, че платформата ще бъде

...
Дарин Маджаров, създателят на Уча.се, обяви, че платформата ще бъде
Коментари Харесай

Онлайн платформата за обучение „Уча.се” става безплатна до 29 март

Дарин Маджаров, основателят на " Уча.се ", разгласи, че платформата ще бъде безвъзмездна за всички до 29 март.

Тя ще даде на децата над 16 000 видео урока и теста по всички предмети от 1. до 12. клас, както и тези за 4. група за децата в предучилищна възраст.

Всички видео уроци и проби са напълно съобразени с образователната стратегия и даже с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават, се споделя в известието.

Уча.се съдържа композиция от видео уроци и проби. Видео уроците показват материала посредством ситуационни образци и изискват по едно и също време гледане, слушане и писане – стимулиране на трите съществени типа памет. Видеата са къси и занимателни, което прави усвояването по-фокусирано, бързо и елементарно.

Сайтът предлага и видео уроци, особено създадени за деца в предучилищна възраст. Видео уроците оказват помощ на бъдещите възпитаници да развиват мисленето си и им показват потребни познания по забавен метод, с анимация и озвучаване, съобразени с възрастта им.

Наученото от видео уроците може да се упражни и затвърди с тестванията на Уча.се, посредством техния специфичен логаритъм. При неверен отговор платформата автоматизирано предлага точния фрагмент от урока, с цел да се навакса пропускът.

Всеки възпитаник в уеб страницата развива собствен Уча.се виртуален воин в действително време, като в игра. Когато ученикът гледа видеа, взема решение проби и взе участие в полемики под уроците, неговият воин минава в разнообразни равнища, става все по-добър и събира баджове.

Останете си у дома – пазете човешкия живот!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР