Дара Екимова се оказа по-повърхностна от това, за което я

...
Дара Екимова се оказа по-повърхностна от това, за което я
Коментари Харесай

Срамота! Дара Екимова едва не умря, за да прави върховен секс. 21-годишната певица се разбра колко струва

Дара Екимова се оказа по-повърхностна от това, за което я считаха почитателите й. Макар да се прави на доста възпитана, блага и добра, в действителност певицата няма никаква ценностна система, щом слага външния си тип над здравето.

За никого не е загадка, че в последните седмици дъщерята на починалия Дими от „ Сленг ” не е във форма. Нещо повече, в края на август тя беше на смъртно легло.

Певицата изкара 5 дни в болница, като повода е шокираща. Първоначално се считаше, че може да е бременна, само че истината се оказа надалеч по-неприятна.

Всъщност Екимова е развила бактериална зараза поради силикона в гърдите си. Това се случва относително рядко, само че 21-годишната поп дива сама си е отговорна.

Преди година и половина Дара е уголемила бюста си с цели 1000 кубика силикон. Операцията е била направена от другарка на майка й Ива.

Лекарката предизвестила момичето, че може да понесе най-много 375 кубика на гърда, т.е. 750 общо. Предвид растежа, който не е висок, и килограмите й това бил оптималният размер, който певицата можела да понесе.

Дара обаче твърдо настояла за по-голям бюст, с цел да притегля погледите на повече мъже и надлежно да прави повече секс. Накрая лекарката склонила, въпреки да била наясно, че е доста рисково.

Организмът на Екимова обаче се натровил и имунитетът й се сринал. В продължение на дни поддържала доста висока температура. Лекарите едвам я избавили и всичко поради „ кифленския ” блян да бъде секси.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Дара Екимова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР