Дар от бога – така са наричали жасмина в древна

...
Дар от бога – така са наричали жасмина в древна
Коментари Харесай

Потопете се в аромата на жасмин с новия парфюм на Gucci

Дар от бога – по този начин са наричали жасмина в антична Персия, в Индия омайният шубрак има доста имена: царица на нощта, владетелка на цветята, лунен шубрак. Нежният и мистериозен мирис на растението въодушевява парфюмеристите на Gucci за новия мирис от серията # FloraFantasy.

Влезте в едно ново свободно и неподправено измерение с Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum. Продължавайки историята, основана от Gucci Flora Gorgeous Gardenia , това е вторият мирис, който се причислява към осъществявания с наслада свят на.
 Багерите в Пловдив и през днешния ден продължиха да разрушават тютюневия склад в Пловдив 2 септ 2022 | След като през вчерашния ден арх. Петкана Бакалова, една от защитничките на тютюневия склад, персонално застана пред багерите,...
Заснета от артистa Петра Колинс, рекламната акция още веднъж е водена от мултиплатинената певица, създател и модел за подражателство Майли Сайръс .



Историята #FloraFantasy

Дебютирайки през 2021 с парфюмна вода Gucci Flora Gorgeous Gardenia , историята под мотото пътува през бонбонено розов свят, изпълнен с поп препратки и симпатичните японски  kawaii-образи.

Заобиколена от цветя и пухкави животинки, Майли Сайръс ни води във утопичен свят, въодушевен от сладкия  аромат, свят на чиста наслада и радостен сън. Въплъщение на своето потомство, Майли  говори намерено за себеизразяването, оптимизма и достоверността, увличайки фена в анимé-приключение.



Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum

Gucci Flora Gorgeous Jasmine избухва със сияйна комбинация, водена от жасмин Grandiflorum . Нежният букет чрез екстракция се трансформира в блестяща и скъпоценна версия на това благородно цвете и озарява сърцето и духа на Gucci Flora Gorgeous Jasmine .

Смесена с базови нотки на сандалово дърво и бензоин , неговата успокояваща страст основава неповторим отпечатък върху кожата. Вътрешната му силата е в допълнение подчертана от оптимистичните нотки на есенция мандарина и акомпанимент магнолия, които вдъхват на аромата радостно успокоение.



Опаковката

Вдъхновен от успокояващата мощ на скъпоценния камък тюркоаз , постоянно асоцииран с вяра и отбрана, този хубав цвят обгръща издължения контур на флакона в сходно на сън привидение.

Преосмислен през погледа на Алесандро Микеле , отличителният за стилната къща Flora претекст приключва дизайна с магическо допиране, трансформирайки превъзходния Gucci Flora Gorgeous Jasmine в обект на вътрешно ентусиазъм за всички, които го срещнат.

Кампанията

Заснета от актьора Петра Колинс и още веднъж с присъединяване на Майли Сайръс , най-новата акция #FloraFantasy се трансферира на закрито. Фантазията се разпростира в спалнята – мястото, в което от същинското въображение стартират всички фантазии. Тук основната героиня е вкъщи със себе си.

Тя се настанява до пухкавото коте и потъва в сън, облегната на леглото с огромен флакон Gucci Flora Gorgeous Jasmine до себе си. Слънчев лъч от прозореца озарява стаята в синьо и розово, до момента в който подиуми в пастелни нюанси основават сюрреалистично въодушевление и притеглят фена в една анимé фантазия.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР