Данни от специално социологическо проучване на „Галъп интернешънъл“, по поръчка

...
Данни от специално социологическо проучване на „Галъп интернешънъл“, по поръчка
Коментари Харесай

Преходът през погледа на жените ще обсъждат социолози и общественици

Данни от особено социологическо изследване на „ Галъп интернешънъл “, по поръчка на Institut Esthederm и сп. „ Жената през днешния ден “, ще бъдат показани от Първан Симеонов на конференция „ 30 години. Женският прочит на Прехода и преходите… “. Изследването е отдадено на настройките на дамите в България три десетилетия след началото на измененията.

Домакин на конференцията е „ Жената днес”, най-авторитетното българско списание със 75-годишна непрекъсната история, а съществена цел е да се потърси отговор на въпроса по какъв начин се промени българката през последните тридесет години. Събитието е проведено взаимно с Женски конгрес за хрумвания.

Конференцията е второ издание от серията полемики „ Жени. Технологии. Време “, като този път се концентрира върху юбилея от началото на демократичните промени у нас. Форумът ще се състои на 26 ноември от 10.00 ч. в Литературен клуб „ Перото” (НДК). Дискусията ще бъде открита от вицепрезидента на България госпожа Илияна Йотова, която почете с присъединяване си и първото издание, което се организира през март т.г.

Форумът ще се организира в два панела: „ С глава в облаците “ и „ Господарка на тялото си? “. Участници в диалога ще са философът и медиен специалист доцент Георги Лозанов, Мадлен Алгафари, психолог и психотерапевт, Ива Дойчинова, публицист и радиоводещ, Надя Кошинска, шеф Банкиране на дребни и междинни предприятия и член на УС на Fibank, доктор Радина Денкова, един от водещите кожни лекари у нас и притежател на естетичната клиника “D-r Denkova Dermatology”, Жени Калканджиева, президент на фешън организация „ Визаж Моделс Груп “ и единствената българка, попаднала в челната десетка на състезанието „ Мис Свят “ (1995 г.), Ирина Белчева, блогър, пиар и маркегинг управител на „ Esthederm”.

Модератори на събитието ще са Мира Баджева, издател и публицистичен шеф на „ Жената през днешния ден “, и Симеон Колев, водещ на БГ радио.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР