Даниел Лорер, който ще бъде водач на кандидат-депутатската листа на

...
Даниел Лорер, който ще бъде водач на кандидат-депутатската листа на
Коментари Харесай

Даниел Лорер манипулира изборите с помощта на „МОСАД” ?

Даниел Лорер, който ще бъде лидер на кандидат-депутатската листа на ПП&ДБ, не съумя да пробие в огромния бизнес на Израел и да откри връзка с огромните семейства. Лорер обаче имал канал към компания, свързвана с " МОСАД ", която разполага с запас да манипулира изборни резултати освен в Израел, обявиха източници от службите, написа „ БГснайпер ”.

Държи ли връзката Лорер с компания на " МОСАД " за подправяне на избори и кода, който Кирил Петков щеше да дава на Българска социалистическа партия? Според източниците в службите Бенямин Нетаняху е спечелил изборите в Израел с рамо от " МОСАД " и екип от хакери към спецназа на военното разузнаване. Лорер нямал контакт с този екип, само че можел да употребява канала си към компания, легендирана от " МОСАД " в компютърния бизнес, която има офис и във Варна, разясниха източниците от службите. Спецовете настояват, че политическата поддръжка на американците за Политическа партия и Демократична България е прикритие за израелската скица за подправяне на изборите. Подкрепата от американците блокира нашите служби да работят против изборджийските измами на " Промяната ", настояват източниците. Руски служби обаче работели доста компактно по тематиката и хакери на ГРУ са проникнали в компютърните мрежи на " Промяната ", които може да се опитат да фалшифицират вота. Руснаците евентуално ще осветят схемата преди изборите, те имат да връщат " ресто " на " Промяната " поради оръжието и боеприпасите за Украйна.

Руски служби, които имат доста мощни оперативно-агентурни позиции във Варна, работели съответно и по Лорер, обявиха източниците от службите. Ако ГРУ в действителност се задействало по Лорер, резултатът на ПП&ДБ на парламентарните избори може да го изненада освен във Варна. Руските служби взеха решение едни кметски избори в морската столица, в случай че повторят схемата " под индиго ", Лорер няма да има никакъв късмет за победа на парламентарния избор във Варна. Фирмата, свързвана с " МОСАД ", може и да се задейства за манипулиране на вота, само че " МОСАД " надали ще изпрати спецекип против остриетата от спецназа на ГРУ, с цел да не освети саяните си във Варна. Лорер може да е " клиент " на компания, свързвана с " МОСАД ", само че не е саян, защото е обществена персона и няма по какъв начин да се употребява със отбраната на именитата израелска спецслужба. Изтичането на информация за Лорер и компанията на " МОСАД " за манипулиране на вота значи, че той би трябвало да чака доста остра акция във Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР