Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ-Кюстендил. Той е

...
Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ-Кюстендил. Той е
Коментари Харесай

Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ – Кюстендил

Даниел Данчев е новият регионален координатор на ГЕРБ-Кюстендил. Той е одобрен за поста с решение на Изпълнителната комисия на партията. Данчев поема позицията от досегашния регионален координатор Виктор Янев, който управлява структурата от началото на 2019 година

„ Благодаря за гласуваното доверие, ще работя с всички сили, с цел да го оправдая “, съобщи от своя страна Данчев. „ Добрите резултати, реализирани до този миг, единствено ме стимулират да работя неуморно и да дам всичко от себе си. Вярвам, че с качествения екип, който е основан, ще продължим да надграждаме и да работим в отлична кондиция “, уточни новият координатор на политическата мощ в Кюстендил.

„ Благодаря на всички другари и сътрудници от ГЕРБ в региона – членове, симпатизанти, съветници, кметове, общински координатори и народни представители за взаимната работа, поддръжката и разбирателството до момента. Вие сте един квалифициран екип, с който постигнахме положителни резултати. Оставям структурата в положителни ръце. Сигурен съм, че Даниел Данчев ще се оправи с виновната задача “, разяснява Виктор Янев.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ благодари на Виктор Янев за работата и положителните резултати, реализирани на последните избори, и пожелава триумф на новия координатор Даниел Данчев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР