Дани Сиприани декларира любовта си към АнаЛин МакКорд, като най-накрая

...
Дани Сиприани декларира любовта си към АнаЛин МакКорд, като най-накрая
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Отчуждената съпруга на Дани Чиприани критикува бивша английска звезда по ръгби, след като той обяви любовта си към приятелката си от американската телевизия АнаЛин МакКорд – казвайки в изтрита публикация „приятно е да видя, че съпругът ми се е

Дани Сиприани заявява любовта си към АнаЛин МакКорд, като най-сетне ПОТВЪРЖДАВА, че има връзка със звездата от 90210 след ваканцията в Египет

Дани е отчужден брачната половинка Виктория Роуз също беше на отмора в Египет по същото време като някогашната си обич и новата му обич. единствено шест месеца след раздялата след оповестяването на развода.

Източник, непосредствен до Виктория, жигосах Дани за това, че „ се демонстрира с приятелката си “, до момента в който към момента има доста „ свободни краища “ за оправяне на брака им – в това число факт, че те към момента не са законно разведени.

„ Той я напусна и в този момент демонстрира новата си другарка, не е елементарно за Виктория, макар че тя не го желае назад “, сподели вътрешен човек пред MailOnline.

„ Тя има няколко финансови проблеми поради мерцедеса, който е на негово име.

„ Последният път, когато го видя, беше през фе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР