Дани Младенов вече официално е футболист на Етър. Крилото наскоро

...
Дани Младенов вече официално е футболист на Етър. Крилото наскоро
Коментари Харесай

Представиха Даниел Младенов в Етър, той скочи на Милен Радуканов

Дани Младенов към този момент публично е футболист на Етър. Крилото неотдавна разтрогна с Пирин, а през днешния ден парафира контракта си с " болярите ". Контрактът е до лятото на 2019 година.

Нападателят изясни по какъв начин се е стигнало до прекосяването му в отбора от Велико Търново, а също по този начин уточни Милен Радуканов като съществена причина да напусне Пирин.

" Обадиха ми се от Етър, разбрахме се незабавно. Надявам се всичко да е обикновено и да бъда от изгода на тима. За последно бях в Пирин, само че прекратих контракта си. Причината е треньорът Радуканов, известно е, че с него имахме спор и взехме решение, че двете страни би трябвало да се разделим. В Левски бях две години, беше прекрасен интервал, вкарах голове, бяха добър тим и най-хубавите ми мемоари от кариерата са точно оттова. Играя като нападател, на всички места начело. Ще създадем здрава подготовка, само че и сега съм добре, тъй че няма проблеми с формата ми. Имам взор върху Етър, знам защо става въпрос. Има най-малко 4-5 футболисти, с които сме играли дружно. Очаквам да се преборим за оставане в групата и следващата година да вървим нагоре ", съобщи Младенов.

 Етър се пребори за подписа на Даниел Младенов
Етър се пребори за подписа на Даниел Младенов

Сигурен е за тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР