Дани КаназиреваФейсбук Като гражданин, юрист и човек, който никога не

...
Дани КаназиреваФейсбук Като гражданин, юрист и човек, който никога не
Коментари Харесай

Дани Казазирева: Да задържиш лидера на опозцията без разрешение от съд, е мракобесие!

Дани Каназирева

Facebook

Като жител, правист и човек, който в никакъв случай не е взел участие в ръководството и постоянно е бил в съпротива, ще кажа, че това, което се случва довечера в страната ни не е обикновено за демократична и правова страна в 21 век - да извършваш изземване и претършуване и да задържиш без доказателства водача на най-голямата опозиционна партия в България, и то без позволение на арбитър.

Нещо повече даже да не допуснеш юрист при осъществяването на всички тези дейности.

Позволихме да ни върнат към едни мрачни и мракобесни времена на комунизма, когато без съд и присъда, хиляди хора изчезваха единствено, тъй като са неуместни на властта.

Когато разпоредиш арест на водача на опозицията във времена на толкоз тежко разделяне, демонстрира единствено уязвимост и и липса на държавническо и отговорно държание.

Този милиционерски акт ще бъде наказан на най-високо равнище в Европа. За страдание зад всичко това, зад този цирк, който цели похищение на публичното внимание, се крие безпомощността и изключителната безредица и некомпететност на това държавно управление да се оправи с която и да е рецесия в страната, а може би и още нещо с доста по-сериозни последствия за България.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР