Дани КаназиреваДани Каназирева, фейсбукОтносно днешното изказване на спортния министър по

...
Дани КаназиреваДани Каназирева, фейсбукОтносно днешното изказване на спортния министър по
Коментари Харесай

Дани Каназирева: По-голяма грешка от това подобни на Радостин Василев хора да бъдат министри няма

 Дани Каназирева
Дани Каназирева, фейсбук

„ Относно днешното изявление на спортния министър по мой адрес, само ще кажа, че единствено един слаб човек, без причини и със съществени комплекси по отношение на личната си подготвеност, може да се държи по този начин жестоко и невъзпитано. Не знам за какви неточности приказва, само че по-голяма неточност от това сходни хора да бъдат министри, няма.

Няма да разясня правната страна на приятелското му предопределение за изпълнителен шеф на спортния тотализатор, тъй като тя е ясна – момчето е попълнило декларация, в която е декларирал, че няма несъответственост, макар че към момента е бил настоящ депутат, само че по-страшното е, че вместо да се извини през днешния ден т.нар министър, си разреши противен, недодялан и некултурен език, което се трансформира към този момент в норма на държание за хората на Трифонов. Ако това е смяната, тъпо за страната ни. “

– – –
Пред БТВ Радостин Василев съобщи: Дани Каназирева я познавам от три Народното събрание, бях ръководител на правната комисия, в която тя беше член. Работили сме дружно. Моето персонално мнение е, че тя е жертва на сбърканата просветителна система у нас.

– – –
 Николина Ангелкова
Николина Ангелкова, фейсбук

„ Промяната пристигна. Нов морал, нова лексика, деполитизация на търговски сдружения.

Министър Радостин Василев,

Радвам се, че осъществявате мониторинг на парламентарната активност на ГЕРБ. Уверявам Ви, че в бъдеще ще имате още доста мотиви да наричате народни представители в медиите „ пискуни “ и да чувате обществено рецензии за активността си. И двете несъмнено способстват за разрастване на Вашия обществен облик.

Гордеете се, че сте правист, а един от първите Ви актове получи пестник в съда 6 дни след издаването му.

В първия си ден размахахте пръст на най-успешния български спорт – художествената гимнастика. Последва прегръдката на Юда с може би една от най-уважаваните и ценени дами в света на спорта. Амплитудата в настроенията Ви, а евентуално и в политиките е огромна. Предстои да разберем.

Сменяте „ нашите “ с „ вашите “ единствено по аршин, че са от партия Има Такъв Народ и без юридически причини, а говорите за деполитизация на търговски сдружения

Предложихте на членовете на държавното управление на Северна Македония да поиграете футбол, което допускам, че е измежду главните Ви механизми за решение на въпросите сред двете страни.

Очаквайте господин Василев, от ден на ден въпроси за Ваши решения и отговорности, тъй като е време да започнете да се държите като ръководещи, а не като популисти и начинаещи претендент политици.

Благодаря на госпожа Мария Цънцарова за репликата, че държанието на министър Василев не е джентълменско по време на поверения ѝ утринен ефир през днешния ден в Тази събота и неделя.

bTV Новините

Хубава неделя
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР