Dance and sing, get up and do your thing... Изминаха

...
Dance and sing, get up and do your thing... Изминаха
Коментари Харесай

Мадона – отново скандална на корицата на Paper Magazine

" Dance and sing, get up and do your thing... "

Изминаха 40 години, откогато Мадона за първи път изпя този текст в дебютния си сингъл Everybody. Когато Honey Dijon се причисли към нея в ремикса от 2019 година на I Don't Search I Find, това означи 50-ата ария на Мадона, която доближи номер 1 в танцовата ранглиста на Billboard, а Мадона стана първият и единствен реализатор, спечелил толкоз доста първи места във всяка една ранглиста в историята.
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....

Най-накрая започва многогодишна самодейност за преиздаване на всички нейни минали албуми, ремастерирани, които ще включват нечувани до момента версии, толкоз митични, че разкриването им може да аргументи на почитателите на Мадона пристъпи на нервност.

Но за част от по-младото потомство, което в този момент открива Кралицата на попа, може би ще им е забавно да чуят ремикса на Sickick за „ Frozen “, който стана известен в TikTok или парчето със Saucy Santana " MATERIAL GWORRLLLLLLLLL! "

Преминаването сред поп шлагерите на Мадона, достигнали върха на денс класациите, е толкоз безпроблемно, че е на практика поучително. Нейният триумф като публицист, продуцент, певица и реализатор е постоянно обвързван с това да кара хората да се движат. „ Не в схващане, не е преднамерено “, споделя Мадона, „ Беше просто интуитивно, допускам “.

В ера, в която всеки има достъп до всяка субкултура с едно допиране на екрана, може да е елементарно да забравите, че артистичността на Мадона се крие точно в танците и точно това ни напомнят от Paper Magazine в новия си брой.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР