Данъчна проверка, приключила през миналата седмица, доказва че няма нищо

...
Данъчна проверка, приключила през миналата седмица, доказва че няма нищо
Коментари Харесай

Проверки установиха: Виктор Николаев и Ани Цолова са финансово изрядни

Данъчна инспекция, завършила през предходната седмица, потвърждава че няма нищо неправилно в декларациите и имуществената собственост на публицистите Ани Цолова и Виктор Николаев. Това показва Нова Броудкастинг Груп в становище, публикувано до медиите през днешния ден.

Позицията на малкия екран е относно твърдения от по-рано, че Виктор Николаев и Анна Цолова са се сдобили с парцели, които не могат да си разрешат с приходите, които получават. Твърденията бяха публикувани от евродепутата и някогашен техен сътрудник Николай Бареков, който съобщи, че ще сезира Национална агенция за приходите. 

Нова Броудкастинг Груп заявява подкрепа към своите сътрудници, както и към напъните им да защитят правата и репутацията си. В мнението си написа:

" Във връзка с появилите се погрешни изказвания в общественото пространство, свързани с имущественото положение на водещия на утринния блок на NOVA Виктор Николаев, както и на някогашната водеща на предаването Анна Цолова, резултатът от осъществената и завършила през миналата седмица данъчна инспекция потвърждава, че няма разминавания и нередности сред заявените от тях доходи и действителното им имущество. Според документ от Национална организация за приходите – Териториална дирекция София, средствата, употребявани от Виктор Николаев за закупуването на жилище, са с законен генезис и са съответно декларирани. Нова Броудкастинг Груп декларира цялостната си поддръжка към своите сътрудници, както и към напъните им да защитят правата и репутацията си ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР