Дамите на средна възраст по-рядко се отдават на интимни ласки,

...
Дамите на средна възраст по-рядко се отдават на интимни ласки,
Коментари Харесай

Дамите на средна възраст се радват на по-качествен сексуален живот

Дамите на междинна възраст по-рядко се отдават на интимни милувки, само че за сметка на това се радват на по-качествен полов живот спрямо по-младите представителки на нежния пол, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на изследване, направено във Англия.

Допитването е осъществено от компанията за секс играчки Лавхъни и е обхванало 2100 души.

Участвалите в него дами на възраст сред 18 и 70 години е трябвало да дават отговор на въпроса какъв брой постоянно вършат секс, както и да оценят задоволството от половия си живот.

Резултатите демонстрират, че 39 % от дамите на възраст сред 18 и 25 години - двойно повече спрямо дамите на междинна възраст, "мачкат чаршафите " над два пъти седмично.

Количеството обаче не значи безусловно качество. Само 36 % от по-младите дами споделят, че постоянно получават оргазъм по време на сексуален акт, до момента в който със същото могат да се похвалят внушителните 63 % от дамите над 45 години. В тази възрастова група 14 % от интервюираните дами правят оценка равнищата на интимно благополучие с 10/10. За съпоставяне - като изцяло удовлетворени от половия си живот се дефинират единствено 11 % дамите под 25-годишна възраст.

По-зрелите представителки на нежния пол считат, че половият им живот е по-задоволителен, тъй като имат по-стабилна прочувствена връзка с интимните си сътрудници.

От своя страна близо 50 % от по-младите дами признават, че сексът ги прави по-самоуверени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР