Дами бягат от Министерството на регионалното развитие и се спасяват

...
Дами бягат от Министерството на регионалното развитие и се спасяват
Коментари Харесай

Дами бягат от мерак на министър, спасяват се в други ведомства

Дами бягат от Министерството на районното развиване и се избавят във ведомства на дами – министри, осведомят няколко самостоятелни един от различен източника . Причината е нестихващият копнеж на. За да има мир, служебното правитество нищо не прави по тематиката, единствено си трае, а нещата по никакъв начин не са радостни.

 

Въпреки че е към този момент на 60 години неговият вкус е неутолим и то освен за ястие, което е видно по повече от закръглената му фигура, само че и по тънката част.

 

Не е ясно по какъв метод се стопират сигналите за неуместно държание, само че останали в районното министерство дами в действителност не знаят какво да сторят, тъй като терзанията им не престават.

 

Припомняме, че Шишков е кадър на статуквото – основен проектант на регионите Банкя и Триадица, преди поради тока на включен от него противозаконен обект при Центъра по хигиена там да загине момче.

 

Отстранен, той внезапно се трансформира в деятел против статуквото, което по незнайни аргументи го води на поста зам-министър в Министерство на регионалното развитие при служебния кабинет на Янев.

 

Въпреки че държавното управление Петков – Нинова остави доведените там от него хора, с идването си още веднъж на власт към този момент като министър, той ги в профил. Последна го напусна, към този момент заради напреднала бременност, единствената читава измежду заместниците му, което значи, че европари за районно развиване скоро няма да забележим.

 

Затова пък Шишков ще харчи незабавно половин милиард, сякаш да ремонтира пътища, за което не се сети през 8-те месеца министерстване досега. В следващ  брой ще разбираем по какъв начин тези наши пари на данъкоплатци ще се употребяват за " последно 10 " и кои още негови решения незабавно би трябвало да бъдат разследвани от прокуратурата, тъй като има за какво.

 

Илиян Костадинов

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР