Дали ще е в комбинация от бяло и синьо, бяло

...
Дали ще е в комбинация от бяло и синьо, бяло
Коментари Харесай

Като французойките: Блузата, без която не можем

Дали ще е в композиция от бяло и синьо, бяло и алено или бяло и черно – райето е оня типичен десен, изключително при блузите, с който постоянно сме сигурни, че ще реализираме грациозен летен аутфит. Няма значение дали е тишърт, блуза, риза или пуловер за хладните вечери, елементарно можем да ги съчетаваме с бял панталон или дънки. Толкова френско, толкоз изискан и толкоз лятно. Няма по какъв начин да не се вдъхновим и от лятната почивка на, която размени за малко Ел Ей с красивия френски прованс, откъдето бихме копирали всеки неин тоалет. Разбира се, постоянно в стайлинга й райето заема своето почетно място.

 Това ще е първият длъжностен кабинет, против който ще се стачкува 4 авг 2022 | Новото правителство вече разгласи първите си взети решения, като уточни стремежи курс за идващите няколко...
Но да, даже и да не сме във Франция или на Френската Ривиева или на някоя изискана яхта, като че ли не можем да си представим лятната си почивка без най-малко една блуза с райе. Но пък в случай че не сме край брега на някой баснословен плаж, тя незабавно ни носи морско въодушевление, добавяйки я в стайлинга си за офиса или за разходка в града, който през август е толкоз прелестно празен.

Освен с деним, блузата на райе комбинираме самоуверено с през уикенда или с някоя миди пола от сатен през работната седмица. Добавяме обувки вид " балерини " и по този метод още повече оформяме тоалет, въодушевен от французойките.

А и няма по какъв начин да не споменем най-известният дизайнер, който съумява да наложи по този начин наречените моряшки блузи на стилния подиум, а точно. Този десен е толкоз обвързван с него, че даже и в този момент, когато се отдръпна от сцената, го виждаме в сбирките, които други млади дизайнери основават за марката му.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР