Дали са ефективни полицейските мерки срещу дрогираните зад волана?! На

...
Дали са ефективни полицейските мерки срещу дрогираните зад волана?! На
Коментари Харесай

Алгафари и Василев с общо мнение за дрогираните зад волана и ролята на МВР

Дали са ефикасни полицейските ограничения против дрогираните зад кормилото?! На едно мнение са режисьорът Нидал Алгафари и дипломатът Илиян Василев: 

Нидал Алгафари: 

" Не мога да схвана желанието на Министерство на вътрешните работи. Те желаят да схванат какъв брой са тези, които използват алколох и опиати които карат, или желаят да го спрат това?! Защото, в случай че желаят да го спрат, по същата логичност ги апелирам да отидат в нощните заведения, в пиано питейните заведения. 

Всичко това е едно огромно говорене, че те нещо вършат. Не се взема решение по този метод. Решението на казуса с опиатите е едно от двете. Или доста тежък удар от страна на съд и прокуратура - да режеш най-големите глави, не дребните дилърчета, с цел да освободят територията на някой различен дилър. 

И другият вид е тотална заверка на всичко. Първо там ще има камери, ще ги знаем кои са подвластни, второ - ще влиза в страната, трето ще излезе един цялостен дял в наказателния кодекс. Защо не се взема решение това нещо, тъй като има взаимозависимост - и в Министерство на вътрешните работи, и в хората там, тъй като каналите, преди се следяха от страната и парите влизаха в страната. Като се разпадна държавността, същите тези хора започнаха да работят за своя сметка. Всички ги знаят кои са и знаят по какъв начин могат да се преборят с тях, в случай че го желаят. Но доста е мъчно на човешката природа да избута куфарчето и да одобри идеализма. "  

Илиян Василев: 

" Аз съм склонен, занимават ни с някакви нескопосани пиари на Министерство на вътрешните работи.
Търговията си върви. Министерство на вътрешните работи пуска дребни дъвки. Това са нелепости. Знае се всичко - политици, прокурори, Министерство на вътрешните работи, тези финансови потоци се разхвърлят сред тях и оттова потегля. Стигаме до Милен Цветков, до Семерджиев, ми тези момчета половината са нещастни сътрудници. Дават им едни карти, с цел да минават без проблем инспекции. Като приказваме за политическа рецесия, от там потеглят нещата. "  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР