Дали може да даде аспирин на кокошка, която се е

...
Дали може да даде аспирин на кокошка, която се е
Коментари Харесай

Може ли да се даде аспирин на ранена кокошка и още от тестовете на PISA 2018

Дали може да даде аспирин на кокошка, която се е наранила? Колко постоянно може да дава аспирин на кокошка, която се е наранила? Как да се свърже с ветеринарен доктор за кокошка, която се е наранила.? Дали може да дефинира какъв брой мощна е болката на кокошка, която се е наранила?

Върху един от тези отговори, който считат за верен, би трябвало да кликнат 15-годишните възпитаници, откакто са изчели онлайн конгрес за здравето на кокошките. Това е една от дилемите от компютърно основан тест за установяване на функционалната просветеност на учениците. Анкетата е от тазгодишната стратегия за интернационално оценяване на учениците PISA, създадена от Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР). Това проучване е фокусирано върху четивните умения на деветокласниците и е извършено измежду 600 хил възпитаници от 79 страни, близо 5300 от които - от България.

Целият тест за кокошката можете да видите тук. Тест " Имат ли смисъл изреченията " - тук. И още два теста, съсредоточени върху четивната просветеност на учениците - тук и тук. От учениците се желае да посочат главната цел, концепция и вярната информация в поредност къси текстове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР