Дали мислите Грета Тунберг за поставено лице или не, няма

...
Дали мислите Грета Тунберг за поставено лице или не, няма
Коментари Харесай

Грета и Арни – странната двойка, която ще спаси планетата

Дали мислите Грета Тунберг за сложено лице или не, няма значение. Едно е несъмнено – когато е пред аудитория, 16-годишната госпожица приказва ясно, свястно и изпраща значими послания към света, свързани с екологичните проблеми, пред които е изправена планетата.  

Сега към нея се причислява Терминаторът, а в обществените мрежи този тандем, който се оформя, към този момент беше избран като dream team. Бившият губернатор на Калифорния и републиканец Арнолд Шварценегер постоянно е споделял, че е мощно угрижен за планетата, тъй че задължението му не е цялостна изненада. Двамата са се срещнали неотдавна във Виена по време на  Austrian World Summit и насочат зов към международните политици да поемат персонална отговорност за отбрана на околната среда.
    View this post on Instagram           
A post shared by Greta Thunberg (@gretathunberg) on May 27, 2019 at 11:16am PDT

Пред форума Грета Тунберг сподели, че климатът е незабавен въпрос и „ най-голямата рецесия, пред която човечеството в миналото се е изправяло “. 

По всичко проличава, че за разлика от Тръмп да вземем за пример, който „ не има вяра в световното стопляне “, европейците са с крачка напред в отговорността – те изпратиха напълно неотдавна в Европейския парламент доста представители на зелените. Освен това досега 2 милиона души, главно милениали, са взели участие в митинга на Грета, който е всеки петък. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Greta Thunberg (@gretathunberg) on May 28, 2019 at 3:32am PDT

Във Виена по покана на Шварценегер, който е с австриец по рождение, преди дни се събраха 1200 специалисти, политици и предприемачи от 30 страни.

За Грета Арнолд сподели: „ Грета е визионер и, както по-голямата част от мечтателите, които са променяли историята, не е сама “.

Арнолд, за разлика от Доналд, е различен имидж на републиканската партия в Съединени американски щати. Но в случай че се питате не може ли да се кандидатира за президент – не, не може, защото не е роден в страната. За сметка на това постоянно можете да следите забележителните му прояви в обществените мрежи и да изградите по-пълна визия за това какво е същински реакционер.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР