Дали Лора Дърн може да стане музикална звезда на Бродуей

...
Дали Лора Дърн може да стане музикална звезда на Бродуей
Коментари Харесай

Хю Джакман помогна на Лора Дърн да се разчупи в танците

Дали Лора Дърн може да стане музикална звезда на Бродуей с помощта на Хю Джакман? Актьорите са на турне, с цел да показват кино лентата на Флориан Зелер " Синът " и несъмнено не скучаят. 

55-годишната Дърн сподели видеоклип, в който 53-годишният Джакман я направлява в балните танци. Дърн разгласява видеото в Instagram с текст: " Днес се научих да танцувам! ".
 Локдаун в Китай: С нас се отнасят като с животни 13 септ 2022 | Животът в Ковид-19 към момента е кошмарната действителност за милиони поданици в Китай. Нови 30 провинции бяха сложени...
„ Пета, пръсти, пръсти, пета ”, реди упътванията си Джакмън, който взе участие в Бродуейското шоу The Music Man. Следват, смях въртене и закачки с камерата и заключението на Дърн, че мъж като Джакмън те „ кара да изглеждаш добре “. 
               

Приятелската сцена е снимана на Международния кино фестивал в Торонто малко преди представянето на лентата „ Синът ”, който е продължението на кино лентата на Флориан Зелер от 2021 година „ Бащата ”. 

Джакман играе ролята на Питър, татко, който се бори с предишното си, до момента в който проблематичният му наследник младеж Никълъс (Зен Макграт) се реалокира при него две години след развода му с Кейт (Дърн).

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР