Дългопол. Отново е 15 септември и общината ни е озарена

...
Дългопол. Отново е 15 септември и общината ни е озарена
Коментари Харесай

Георги Георгиев, кмет на община Дългопол: През тази учебна година пожелавам на учениците още по-големи успехи и резултати

Дългопол. Отново е 15 септември и общината ни е огряна от детски усмивки и трепетно неспокойствие в очакване на първия звънец за новата образователна година. Всички учебни заведения и детски градини в община Дългопол отвориха порти за своите деца и възпитаници и бяха поздравени от Георги Георгиев - кмет на община Дългопол, а всички първокласници получиха и брошура с приказки, оповестиха от пресцентъра на общината .

„ Скъпи възпитаници, всяка нова образователна година открива пред вас нови провокации и нови познания. През тази Ви поисквам още по-големи триумфи и резултати, които да Ви донесат задоволство и наслада. Бъдете упорити и уверени в качествата си.

Уважаеми учители,

Пожелавам Ви здраве, самообладание, безстрашие и мъдрост. Бъдете мощни, с цел да вдъхновявате по пътя към знанието младите, да отключвате гениите им и да разпалвате въображението им за новото и непознатото!

Уважаеми родители, Бъдете до своите деца, поощрявайте ползите и любознанието им и създавайте чувството, че знанието е полезност “.
На добър час през новата образователна година! Честит първи образователен ден! “, се споделя още в поздравлението на кмета на община Дългопол Георги Георгиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР