Дългоочакваното завръщане на Не така, брат! във Vbox7 вече е

...
Дългоочакваното завръщане на Не така, брат! във Vbox7 вече е
Коментари Харесай

Любовни драми в Не така, брат!“

Дългоочакваното завръщане на " Не по този начин, брат! " във Vbox7 към този момент е реалност. Лятната почивка за Мишо, Дидо, Беа, Блага и Ива завърши и те са подготвени за още завършения в новия сезон на сериала - " Смяна на местата ".

Още с пилотния епизод любовните драми стартират да ескалират.

След като при започване на ваканцията Ива разрушава сърцето на Мишо, той е сломен. Приятелката му отпътува на отмора и там се случва нещо, което кара Мишо да се отдалечи от нея и да смени своя статус в обществените мрежи на " самостоятелен ".

За дребният талант настъпва истински любовен призрачен сън, когато Ива се завръща след ваканцията и му споделя, че тя към момента го обича. За страдание тя схваща по какъв начин Мишо е решил да приключи връзката им през обществените мрежи, без даже да поговори с нея, и я принуждава да постави точка на тяхната връзка.

Поредната любовна драма не плаши Мишо, а в противен случай - той взема решение да се бори за сърцето на обичаната си Ива. Дали обаче това няма да предизвика някакви усеща у Блага?

Най-вещият във всички любовни въпроси - Дидо, незабавно предлага услугите си на Мишо. Това обаче си има своята цена.

Мишо би трябвало да помогне на Дидо и Беатрис да се оправят с един проблем. Оказва се, че двойката е била на екскурзия в Париж, само че по стичане на събитията не е съумяла да направи нито една фотография на френска територия. А това се оказва сериозен проблем, тъй като в учебно заведение всички чакат да видят фотоси от пътешествието до Франция. Без фотосите Дидо и Ива ще бъдат изправени пред сериозен скандал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР