Дългоочакваното посещение на крал Чарлз във Франция най-после се състоя

...
Дългоочакваното посещение на крал Чарлз във Франция най-после се състоя
Коментари Харесай

Обвиненията, които отнесоха Чарлз и Макрон

Дългоочакваното посещаване на крал Чарлз във Франция най-сетне се състоя и мина повече от добре. Навсякъде кралят и брачната половинка му бяха посрещани топло, речта му пред френския сенат пожъна аплодисменти, а тържествената вечеря във Версай беше елегантна типично по френски.
 Крал Чарлз и Камила във Версай - кого предложения Еманюел Макрон на тържествената вечеря
Неочакваната компания на Чарлз и Камила в Париж

Гостите, които им вършиха компания във Версайския замък

Не липсваха обаче и рецензии - главно от почитатели на английските монарси в обществените медии, които разкритикуваха държанието на Еманюел Макрон. Според тях френският президент е нарушил протокола, като неведнъж е поставял ръката си на гърба на краля.

Още преди няколко месеца обаче - по време на формалната аудиенция на Джо Байдън в Лондон, Бъкингамският замък разясни, че сходен " " е стар и към този момент никой не третира английския монарх като " недостижим ".
 Снимка 634818

Междувременно Джуди Джеймс - специалист по езика на тялото, разяснява пред Express друга странна порядка на Макрон, която употребява и самият Чарлз. " Това евентуално са единствените мъже на тази планета, които към момента считат, че архаичният акт на целуване на ръката е жест, който ласкае женския пол. "
 Макрон с кралица Камила

Макрон с кралица Камила
 Чарлз към момента като принц на Уелс целува ръката на Карла Бруни-Саркози

Чарлз към момента като принц на Уелс целува ръката на Карла Бруни-Саркози

Джеймс разяснява, че целуването на ръка на дамата не просто е ретро, ами частично изтрива част от еманципацията на дамите, като още веднъж ги трансформира в обект. И го назовава " динозавърски обред ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР