Дългоочакваният сблъсък Тайсън Фюри и Александър Усик за титлата в

...
Дългоочакваният сблъсък Тайсън Фюри и Александър Усик за титлата в
Коментари Харесай

Фюри и Усик се разбраха за бой през април на Уеммбли

Дългоочакваният конфликт Тайсън Фюри и Александър Усик за купата в тежка категория на професионалния бокс ще се състои на 29 април. Това стана ясно, откакто часове преди среднощ двете страни са уведомили Световната боксова асоциация, че са стигнали до съглашение. Новината заяви ESPN, цитирайки боса на WBA Хилберто Мендоса.

Във видео в Instagram, оповестено в петък, Фюри прикани Усик да одобри 30% от общия награден фонд за една от най-големите борби, които боксът може да обезпечи. Фюри държи купата на WBC и е номер 1 в тежка категория на ESPN, до момента в който украинецът има коланите на WBA, WBO и IBF и е номер 2 в тежка категория на ESPN.

„ Хей, лаком Шкембак, одобрявам предлагането ти да се удрям на 29 април на " Уембли " и парите да са разграничени 70:30, само че ще обещаеш да дариш 1 милион паунда на Украйна незабавно след борбата. И за всеки ден от закъснението ще плащаш 1% от приходите си на украинския народ. Сделка???? @tysonfury “, отговори му Усик.

Очаква се чака подписването на контракта за срещата, която е планувана да се организира на стадион „ Уембли “. Най-вероятно идната седмица ще бъде оповестена публично борбата и билетите ще бъдат пуснати. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР