Дългоочакваната зима няма да настъпи тази година във Вестерос. Джордж

...
Дългоочакваната зима няма да настъпи тази година във Вестерос. Джордж
Коментари Харесай

Дългоочакваната зима и тази година няма да настъпи във Вестерос

Дългоочакваната зима няма да настъпи тази година във Вестерос. Джордж Р. Р. Мартин оповести, че романът " Ветровете на зимата " - шестият от фентъзи епоса му " Песен за огън и лед ", който почитателите чакат от 2011 година, към момента не е подготвен за издание. Вместо това писателят ще издаде нова книга през ноември.

Мартин е обявил бъдещите си проекти в персоналния си блог. " Ще би трябвало да почакате още за " Ветровете на зимата ", гласи постът на писателя.
Please try to be surprised: George R.R. Martin's The Winds of Winter will not be out in 2018
— Gizmodo (@Gizmodo) Авторът на " Епос за огън и лед " вдъхна вяра на почитателите, когато през 2017 година заяви, че до края на 2018 или началото на 2019 година възнамерява да издаде две книги.
 
Оттогава феновете на сагата и на приспособения по нея хитов сериал " Игра на тронове " на телевизия HBO тръпнат в очакване на шестия разказ " Ветровете на зимата " - продължение на " Танц с дракони " от 2011 година

 
Сега обаче излиза наяве, че Джордж Р. Р. Мартин не е подготвен да издаде дълго чакания разказ през 2018 година
 
Вместо това през ноември писателят ще разгласява книгата " Огън и кръв " - първата от двутомник, чието деяние се развива в измисления от Мартин свят Вестерос
Martin’s ‘Fire & Blood’ to be released soon; The Winds of Winter & Spin-off Update!
— Watchers on the Wall (@WatchersOTWall) Събитията в " Огън и кръв " датират от епохи преди " Игра на тронове ". Книгата, проследяваща историята на владетелите от Дом Таргариен , ще излезе на 20 ноември.

 
Сериалът " Игра на тронове ", събитията в който към този момент не " се опират директно " върху петте оповестени романа от епоса " Песен за огън и лед ", ще се завърне на екран следващата година за осмия си и финален сезон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР