Дългоочакваната за феновете на Том Харди новина вече е факт.

...
Дългоочакваната за феновете на Том Харди новина вече е факт.
Коментари Харесай

Том Харди и втори сезон на „Табу” – най-после добри новини

Дългоочакваната за почитателите на Том Харди вест към този момент е реалност. Продуцентът на „ Табу ” - Дийн Бейкър удостовери, че публично е почнала работата по втори сезон на трагичната поредност  с един от обичаните ни артисти.

Създаден взаимно от Том, татко му Чипс Харди, Ридли Скот и Стивън Найт от ”Остри козирки ” сериалът на на BBC бе излъчен  през 2017 година и от този момент предстоящото продължение е в застой.
    View this post on Instagram           
A post shared by Mink S (@minksadowsky)

Добрата вест към този момент е реалност публично – фотосите на втори сезон на „ Табу ” текат и скоро го чакаме на екран, съгласно думите на продуцента, представени от The ​​Radio Times.

Освен че получи утвърждението на феновете при излъчването му преди повече от 6 години, сериалът бе позитивно коментиран и от критиците. „ Табу ” получи  две номинации за премията Primetime Emmy и завоюва премията на Британската академия за грим и дизайн.

Първият сезон на „ Табу ”, в който участваха номинираната на „ Оскар ” Джеси Бъкли, Уна Чаплин и Джонатан Прайс изследва тъмната страна на Лондон от 19 век. Действието се развива през 1814 г. и историята се концентрира върху героя на Харди - Джеймс Кезиа Дилейни, който - макар че е считан за мъртъв - се завръща след 12 години престой в Африка, с цел да наследи това, което е останало от корабоплавателната империя на татко си и да възвърне живота си.

„ Вторият сезон на сериала е в действителност извънредно значим за мен и лиши доста обсъждане и подготовка ” показа в изявление за Esquire още през 2021 г Том Харди, само че става известно досега натоварения график на артиста не е разрешавал да се пристъпи към фотосите на продължението.
    View this post on Instagram           
A post shared by @movi3er

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР