Дългоочакваната супермодерна концертна зала на турската столица се открива с

...
Дългоочакваната супермодерна концертна зала на турската столица се открива с
Коментари Харесай

Анкара открива новата си супермодерна концертна зала за националния празник на страната

Дългоочакваната супермодерна концертна зала на турската столица се открива с охолно церемония събитие на 29-ти и 30-ти октомври по случай Деня на републиката. Президентският симфоничен оркестър, който ще бъде хазаин на световноизвестното сопрано Анджела Георгиу и братята Гюхер и Сюхер Пекинел, един от най-хубавите пиано дуети в света, с диригент Джеми под управлението на Джан Делиорман, ще показа за първи път на меломаните новоприсъединилите се реализатори.



Музикалният кампус, ситуиран в сърцето на столицата, сред Крепостта на Анкара и Анъткабир и струващ почти 83 милиона евро, чийто хазаин е учредения през 1826 година и един от най-старите в света Президентския симфоничен оркестър, ще посреща най-престижните оркестри и солисти от всяко кътче на света.

Архитектурният шедьовър разполага с „ Голяма зала " с потенциал от 2023 места, „ Синя зала " с потенциал от 500 места, „ Историческата зала на CSO " с потенциал от 600 места, заведения за хранене, музей и открити площи скоро ще се трансформира в място за срещи на феновете на културата и изкуството.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР