Дългоочакваната пета част на Индиана Джоунс“ ще има своята премиера

...
Дългоочакваната пета част на Индиана Джоунс“ ще има своята премиера
Коментари Харесай

„Индиана Джоунс“ 5 с взрвивоопасна премиера в Кан

Дългоочакваната пета част на „ Индиана Джоунс “ ще има своята премиера на 76-ото издание на кинофестивала в Кан. " Индиана Джоунс и часовникът на ориста " ( Indiana Jones and the Dial of Destiny) и ще бъде излъчена за първи път пред аудитория на 18 май. Продукцията на режисьора Джеймс Манголд излиза 15 години след последното продължение - " Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп " от 2008 година

Петият филм от франчайза ще тръгне по кината в края на юни.

Кинофестивалът в Кан ще отдаде респект на 80-годишния Харисън Форд и впечатляващата му кино кариера и това ще е вторият филм за Индиана Джоунс с премиера там.

В главна роля, с изключение на Харисън Форд, ще гледаме още Антонио Бандерас, доста екшън и специфични резултати, които направиха поредицата толкоз сполучлива и устойчива във времето.

В края на предходната седмица беше обявено, че по време на кинофорума в Кан ще бъде показан и новият филм на Мартин Скорсезе - " Убийците на цветната луна " ( " Killers of the Flower Moon " ) на платформата Apple TV plus. Вдъхновен от  романа " Убийците от Оклахома и раждането на ФБР " на Дейвид Гран. Той споделя за серийни убийства на индианци от 20-те години на предишния век. Продукцията на Скорсезе е с присъединяване на Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Представянето е планувано за 20 май.

Цялата стратегия на кинофестивала в Кан следва да бъде оповестена на 13 април. 
Ето кои са най-големите блобъстъри, които чакаме през 2023-а

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР