Дългогодишният бивш треньор на Рафаел Надал и негов чичо Тони

...
Дългогодишният бивш треньор на Рафаел Надал и негов чичо Тони
Коментари Харесай

Тони Надал: Джокович показа отново, че е голям шампион

Дългогодишният някогашен треньор на Рафаел Надал и негов чичо Тони Надал назова Новак Джокович „ огромен първенец “ откакто сръбският тенисист завоюва шампионата от Големия шлем „ Уимбълдън “ за седми път. Това бе 21-и трофей за Джокович от Шлема, като той към този момент е единствено на един от върха на испанеца – 22.

„ Новак Джокович още един път потвърди, че е огромен първенец. Всичко, което неговият противник не искаше да направи, за него е обикновено. Той е сериозен играч, който постоянно демонстрира най-хубава психическа конфигурация в най-ключовите миг. Знаеше, че няма да се провали. Единственият късмет да загуби беше, в случай че Ник Кириос бе кадърен да покаже най-хубавия си тенис и успее да овладее темперамента си “, разяснява Тони Надал пред вестник El Pais.

„ С тази победа сърбинът продължава да преследва Рафаел Надал в надпреварата за най-велик тенисист на всички времена “, добави треньорът.

Испанската тенис звезда трябваше да се откаже преди мача си от полуфиналите на Откритото състезание на Англия поради скъсване на коремен мускул и по този начин Кириос се класира без игра за финала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР