Дългочаканият трети сезон на “Ергенът вече е факт, видя kliuki.ws.

...
Дългочаканият трети сезон на “Ергенът вече е факт, видя kliuki.ws.
Коментари Харесай

Сценарият се повтаря! Валерия целуна ерген номер 3!

Дългочаканият трети сезон на “Ергенът ” към този момент е реалност, видя kliuki.ws. Снощи Алек Младенов посрещна дребна част от дамите, които желаят да завоюват сърцето му, а феновете за поредна година останаха разочаровани от избора на „ дами ”, борещи се за предприемача.

Много от девойките обявиха, че са в предаването за Алек и ще се борят за него със зъби и нокти, а измежду тях бе и Валерия Дакова. „ Аз съм тук за Алек и няма да го дам. Аз съм дребна, само че рискова ”, съобщи къдрокоската, която си открадна и първата целувка в предаването.

Във визитката си Валерия описа тъжната история за загубата на нейната майка и с това съумя да завоюва феновете на „ Ергенът ”. Но единствено за секунди тя съумя да скапе положителните усещания с дейностите си.

При запознанството си с Алек напористата Валерия се опита да го целуне, само че беше отхвърлена. Но на първата им среща, тя съумя да реализира своето и да си открадне първата целувка в шоуто.

Феновете обаче не одобриха това за обикновено. „ Реве за майка си, а след 2 минути се мляска… ”, „ Те таман се срещнаха и се мляскат… ”, „ Еее, още от първата среща ли? ”, възмущават се феновете на „ Ергенът ” на постъпката на „ новата ” Валерия.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР