Дълго очаквахме този момент – да можем отново да пътуваме

...
Дълго очаквахме този момент – да можем отново да пътуваме
Коментари Харесай

Топ 5 дестинации на Airbnb


Дълго чакахме този миг – да можем още веднъж да пътуваме до съвсем всяка точка на планетата. Airbnb разгласи и топ дестинациите за тази година въз основата на резервациите, трендовете при избора на място за отмора или завършения и, който да улесни консуматори да открият своето място. Платформата заяви, че към този момент е помогнала на хората да възнамеряват ваканции допълнително от 72 000 града по целия свят.

Според данните на Airbnb резервациите за дълготраен престой са най-големите “ за всички времена”. Само през първите три месеца на 2022 година са два пъти повече в съпоставяне със същия интервал на 2019. Почти половината са за една седмица или повече. А туристите желаят да прекарват повече време на „ неповторими места “.
 Тате ще си купи кола, но различен път: рецесията в автомобилната промишленост 20 май 2022 | Автомобилната промишленост заема огромен дял от международната стопанска система макар проблемите със свръхкапацитета...
Когато става въпрос за вътрешен туризъм, хората по света бягат от градовете в провинцията. В Обединеното кралство това значи от Лондон към Корнуол; в Италия – от Рим към Сардиния, а в Испания – от Барселона до Коста Бланка.

. Вижте топ 5 на най-популярните места за по-дълъг престой за 2020:
Мелбърн
Мелбърн е един от най-красивите и космополитни градове в света, одобряван за културната столица на Австралия, той е обичана (или мечтана) дестинация за туристите от разнообразни кътчета на планетата. Огромни зелени паркове, обилие от театри, музеи, художествени галерии, улично изкуство – градът постоянно участва в класациите за най-хубавите градове за живеене.



Една от историческите туристически атракции в Мелбърн са файтоните, които обаче стопират да се движат от юни – здравето на животните е застрашено. Снимка: Weyne Yew/Unsplash
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР