Дълги години двете най-верни приятелки Преслава и Галена бяха вледенили

...
Дълги години двете най-верни приятелки Преслава и Галена бяха вледенили
Коментари Харесай

Преслава „изплю камъчето“: Спала ли е с мъжа на Галена?

Дълги години двете най-верни приятелки Преслава и Галена бяха вледенили връзките си

Топ певиците на „ Пайнер “ даже внимаваха да не се засекат на всемирски събития и се отбягваха като попарени.

Една от версиите за отчуждението на двете бе, че премията за певица на годината от компанията ги скарала грубо. Амбициозната Галена се разсърдила крепко, че тя отива, за поредна година, у колежката й.

И макар че при започване на кариерата си двете делели една квартира, това не им попречило да се отчуждят толкоз, че даже да не си приказват.

Цели осем години двете певици не се поглеждали, говорили и пробвали най-малко да затоплят още веднъж ледовете между тях.

И до момента в който Галена разпалено говореше, че сред нея и Преслава драма няма, обстоятелствата разкриваха напълно друго.

Преди дни се засекли на частно празненство, като то съвпаднало с рождения ден на Преси. А колежката й Галена я изненада, като й сервира торта и двете певици се прегърнаха. Но дали са изгладили връзките си, питат се почитателите им.

Докато най-после Преслава „ изплю камъчето “ за тяхното отчуждение.

„ Имахме доста красиво другарство, постоянно сме били добра композиция. Но ни скараха „ злословия и интриги “, казани зад тила ни. Това ни отдалечи и започнахме да се гледаме с съмнение. Но на кой болен мозък се роди концепцията, че съм спала с мъжа на Галена зад тила й!Това минава всевъзможни граници, въобще не е истина “, съобщи Преслава.

 

Тагове: Преслава Галена певици Пайнер Галин на Галена Галена и Преслава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР