Роузи О'Донъл разкри в социалните медии в сряда, че се

...
Роузи О'Донъл разкри в социалните медии в сряда, че се
Коментари Харесай

Роузи О`Донъл разкрива, че се присъединява към спинофа на Сексът и градът И точно така...

Роузи О'Донъл разкри в обществените медии в сряда, че се причислява към актьорския състав на " Сексът и the City " спиноф " И тъкмо по този начин... "

О'Донъл показа фотография на сюжет за сезон три, епизод първи от шоуто на Макс, разкривайки името на героя й е Мери. Освен обстоятелството, че дългогодишният сценарист и режисьор на шоуто Майкъл Патрик Кинг е отпред на епизода, изображението не разкрива доста за включването на О'Донъл в шоуто.

Max, платформата за стрийминг, известна преди като HBO, разгласи през август 2023 година, че шоуто ще се завърне за трети сезон.

Катрал не се завърна за спинофа, като се изключи дребна епизодична роля от нейния воин Саманта Джоунс в края на сезон 2.

„ Сексът и градът “, излъчен по HBO от 1998 до 2004 година, наблюдава живота на четирима другари, живеещи в Ню Йорк, до момента в който се ориентират в любовни връзки. Спиноф шоуто, което беше излъчено за първи път през 2021 година, продължава да наблюдава живота на Кари, Миранда и Шарлот и всички нови хора в тях.

В теку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР