Далеч от протестите и от жълтите павета, Бойко Борисов отново

...
Далеч от протестите и от жълтите павета, Бойко Борисов отново
Коментари Харесай

Борисов пак инспектира, работници го посрещат с „Никаква оставка!“


Далеч от митингите и от жълтите павета, Бойко Борисов още веднъж инспектира строителството на пътища. Днес той предаваше непосредствено във Фейкбук разходката си джипката в Плевенско, където се строи връзката с Автомагистрала „ Хемус “в сектора Ловеч-Плевен.

Стотици служащи бяха строени да посрещнат премиера с аплодисменти. Наредиха се и на опашка за фотоси с него. Чуха се възгласи „ Бойко! “ и „ Никаква оставка “. Други радостни жители оповестиха „ С теб сме, продължавай да работиш за хората “.

Борисов пък им отвърна, че не се е отчаял и продължава да работи, тъй като ясно се виждало кой какво прави. Тези, които му желали оставката, трябвало да излязат с стратегии за ръководство и да се явят на избори.

Докато министър председателят инспектираше, в детайли за строителните действия му разказваше спътника му в джипа зам.-регионалният министър Николай Нанков.

Областният шеф на Плевен Мирослав Петров направи доклад пред Борисов и се оплака, че има закъснение на строителството поради отчуждаване на земи. Защото кметът от „ Да, България “ Георг Спартански бавел процедурите.

Борисов разпореди: " Направете, каквото е належащо, с цел да не се бави нищо, тъй като съм заречен на хората да пътуват за час и половина до София. Даже и по-бързо ще става ". После добави: " Видя ли " Хемус " подготвена, се пенсионирам “.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР