Дълбокото почистване на кожата е задължителна процедура, която трябва да

...
Дълбокото почистване на кожата е задължителна процедура, която трябва да
Коментари Харесай

6 мита за пилинга, в които е време да спрете да вярвате

Дълбокото разчистване на кожата е наложителна процедура, която би трябвало да се ползва постоянно. Абразивните скрабове травмират кожата, до момента в който модерните пилинги почистват усърдно и внимателно. Пилингът ви разрешава да премахнете мъртвия пласт и да извършите кожата гладка, стимулирайки обновяването на клетките. Пилингите са разнообразни: механични, химически (с киселина), лазерни (ексфолиране с температура), ултразвукови. Винаги е имало доста клюки и легенди към тази процедура. Ето най-често срещаните:
1. Кожата се травмира
Агресивният състав на пилинга се е употребявал единствено в самото начало, модерните съставни елементи са по-деликатни и нежни. Съответно, даже не се появяват микротравми на кожата, за разлика от скарба. Пилингите, които в този момент са уравновесени по състав, имат подобаващи разновидности и за доста сензитивна кожа.
2. Необходимо е време за възобновяване
Това също се отнася за пилинги от предишното, когато кожата се нуждаеше от време, с цел да си почине от експанзията на съставените елементи. Тя лекува се дълго време, възвръща се, гледката беше много плашеща. Пилингите от ново потомство съдържат доста противовъзпалителни детайли, тъй че кожата заздравява бързо. Освен това експертът избира пилинг въз основа на самостоятелните характерности на кожата.
3. Не може да се употребява върху суха кожа
Сухата кожа също се нуждае от грижи и надълбоко разчистване, само че съставът за нея би трябвало да бъде селекциониран с изключително деликатно. Пилингът би трябвало да е внимателен, мек, в този случай мъртвите кафези и пилингът несъмнено няма да са проблем. Добрият пилинг също понижава броя на бръчките, подмладява, това важи изключително за сухата кожа. 
4. Не може да се направи през лятото
Не всички пилинги са неразрешени през лятото, надълбоко проникващите пилинги в действителност вършат кожата уязвима. Но повърхностните са изцяло позволени. Просто би трябвало да сте сигурни, че употребявате кремове за UV отбрана и внимавате с тена - никога не би трябвало да допускате изгаряне.
 Всичко, което би трябвало да знаете, с цел да имате хубави и поддържани крайници Всичко, което би трябвало да знаете, с цел да имате хубави и поддържани крайници
Педикюрът е козметична процедура, която се е трансформирала в рутина и е станали наложителна за дамите, които държат на положителния външен тип....
5. Може да се направи без подготовка
Това изказване има смисъл единствено за тези, които са на 100 % сигурни, че не са алергични към нито един съставен елемент от състава. Ако няма такава убеденост, е значимо да преминете тест за сензитивност, алергична реакция. Извършва се от козметик, в случай че се появи нещо отрицателно, кожата може да се приготви за пилинг или да се избере друг състав.
6. Можете да го извършите сами
Пилингите би трябвало да се правят от експерти с здравно обучение, даже елементарни курсове за козметик не са подобаващи. Освен това, не трябва да вършиме дълбоки пилинги вкъщи сами. В противоположен случай никой не може да подсигурява сигурността на кожата ви. Качествената диагностика може да бъде осъществена единствено от експерт, особеностите на дермата са сложни за отчитане без особено обучение и умения. Ако се случи нещо непредвидено, ще ви бъде оказана помощ и положени нужните грижи.
Процедурата пилинг в актуалната си версия е доста належащо и потребно нещо. Основното нещо е да извършите всичко вярно.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР