Дълбоки чувства, ревност, съперничество и манипулации очакват зрителите с вълнуващите

...
Дълбоки чувства, ревност, съперничество и манипулации очакват зрителите с вълнуващите
Коментари Харесай

Приятелство и предателство в новия епизод на „Любовни афери“

Дълбоки усеща, ревнивост, съревнование и операции чакат феновете с вълнуващите истории на героите в „ Любовни афери “. Двама другари ще се борят за любовта на една и съща жена, а младо момиче ще направи всичко належащо, с цел да се хареса на “лошото ” момче в новия епизод на риалити формата - този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Първата история ще срещне феновете с Александър и Жоро, които са съквартиранти и най-хубави другари, макар разликите посред им. Отношенията им обаче се трансформират, когато в живота им се появява Симона – новата другарка на Александър. Чаровното момиче незабавно притегля вниманието на Жоро. Не след дълго Симона я чака неприятна изненада – персоналните й фотоси са споделени без нейно единодушие. Подозренията незабавно падат върху Александър, който ще направи всичко по силите си да убеди обичаната си жена, че не е отговорен. Какво ще се случи и ще има ли любовната приказка благополучен край?

Героите във втората история са към момента възпитаници, само че към този момент познават усета на любовта и разочарованието. Жаклин е 17-годишно момиче от София, което трансформира държанието си откакто се среща с Драго - нов възпитаник с проблематично държание. Заради ниските си оценки в учебно заведение, момичето е в непрекъснат спор със своята майка. В опит да се подиграе с влюбената и наивна Жаклин, Драго й предлага пари, с цел да целуне отличника на випуска Светозар. До какво ще докара предизвикването на неприятното момче, гледайте в „ Любовни афери “ – този петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Повече вести за новото предаване „ Любовни афери “ следете на и в формалния.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР