Дъжд и гръмотевици на ГергьовденПо-малко слънце и повече облаци -

...
Дъжд и гръмотевици на ГергьовденПо-малко слънце и повече облаци -
Коментари Харесай

Дъжд и гръмотевици на Гергьовден

Дъжд и гръмотевици на Гергьовден По-малко слънце и повече облаци - такова време ни чака в идващите дни . Средиземноморски циклон ще е повода от неделя до вторник над страната времето да е дъждовно и гръмотевично , демонстрират средносрочните модели за времето, прегледани в " Дарик кафе ".
 

 iStock/Getty Images
В събота ще бъде прелестно топло с променлива облачност, само че още от сутринта в неделя времето ще се утежни и ще стартират валежи , които в следобедните часове ще са на повече места и съпроводени от гръмотевици.

В нощта против понеделник и на Гергьовден нова порция гръмотевични стихии и превалявания ще скапват почивния ден . На места, изключително в следобедните часове, преваляванията може да са интензивни, съпроводени от увеличаване напразно.
 iStock/Getty Images-->
Във вторник и сряда идната седмица времето ще е по-добро, изключително в сряда , само че в четвъртък още веднъж ще има условия за валежи.
 
Променливо и с условия за превалявания времето ще се резервира най-малко до 20 май , сочат още синоптичните модели. Само в обособени дни ще има повече слънце.
 iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР