Джо Мазула гледа колкото може повече мачове на Манчестър Сити

...
Джо Мазула гледа колкото може повече мачове на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Връзката между Джо Мазула от Селтикс и Пеп Гуардиола от Манчестър Сити на финалите на НБА

Джо Мазула гледа колкото може повече мачове на Манчестър Сити и има ясна симетричност сред тази британска футболна мощ и неговия Бостън Селтикс.

Те имаха мачове на една и съща дата 10 пъти по време на постоянния сезон на Селтикс. Когато Манчестър Сити надви, Мазула беше разчувствуван и Селтикс – по някаква причина – инцидентно стигнаха до 9-0 в мачовете си през тези дни. Когато Ман Сити не победи, Селтикс бяха 0-1.

Той се сприятелява с мениджъра на Ман Сити Пеп Гуардиола; двамата си размениха фланелки, когато Мацула посети тима си по време на паузата на мача на звездите в НБА, а Гуардиола имаше места до корта за мач 1 от финалите на НБА в Бостън. Това е част от това, което кара Mazzulla да работи. Той в действителност има вяра, че треньорите могат да оказват помощ на други треньори, без значение дали игрите са идентични или не.

„ Мисля, че когато навлезеш в това, започваш да осъзнаваш, че откакто си в позиция, никой не може в действителност свързани с вас, разнообразни от хора на тези позиции “, каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР