Да засилите връзката с партньора си в леглото е особено

...
Да засилите връзката с партньора си в леглото е особено
Коментари Харесай

5 малки неща, с които да засилите връзката с партньора в леглото

Да засилите връзката с колегата си в леглото е изключително значимо, изключително за двойки, които са от години дружно. Обикновено те са пленени в клопката на рутината, само че това може да се промени. Няма значение какъв жанр предпочитате под завивките. Може да сте фен на „ Петдесет нюанса сиво “ или по-скоро да харесвате на класическата романтика на Никълъс Спаркс. Който и от двата разновидността да ви харесва, постоянно има способи да извършите прекарванията си в леглото по-добри.

Дори когато сте изцяло удовлетворени от интимния си живот, може да се изненадате какъв брой огромна разлика може да направи даже и най-малката промяна.

Едно от най-големите преимущества на правенето на обич, с изключение на физическото наслаждение е, че задълбочава връзката сред вас и вашия сътрудник. Така че не е изненадващо, че смяната на няколко неща в рутината в спалнята ви може да докара до напълно ново равнище във вашата връзка.

 да засилите връзката с колегата в леглото

Ето и някои неща, които може да извършите, с цел да засилите връзката с колегата си в леглото:

Изведете домашния си любим от спалнята

Въпреки че доста хора обичат да се гушкат с косматите си другари през нощта, това не е метод да засилите връзката с колегата в леглото. Затова пробвайте да извадите домашния си любим от спалнята по време на фамилиарност. Не единствено, че е доста неловко да хванете погледа на кучето си по средата на делото, само че някои кучета даже могат да станат нападателни.

Те не знаят какво се случва и могат да гледат на това като на някой, който атакува техния притежател. Кучетата имат инстинкт да пазят супер своите стопани, без значение кои са те. Затова е по-добре, преди да се разгорещите, да заведете любимеца си в другата стая. Ще видите по какъв начин това ще помогне да засилите връзката с колегата в леглото.

Забравете за телефоните

Случвало ли ви се е да прекъснете интимно преживяване с колегата си, с цел да ревизирате телефона си? Може би чакате телефонно позвъняване или значим имейл, само че без значение по какъв начин го наричате, това не може да ви оправдае. След като ревизирате екрана на телефона си, вие разваляте настроението незабавно и в спалнята.

Уверете се, че не се разсейвате от тв приемника, компютъра или телефона си. Разбира се, в случай че не е с цел да пуснете някои любовни мелодии. Това може да направи чудеса, с цел да засилите връзката с колегата си в леглото.

Като включите телефона си в беззвучен режим, вие гарантирате, че ще се концентрирайте върху половинката си и единствено върху нея. По този метод ви чака необикновено прекарване, което няма да забравите.

Дишайте надълбоко, с цел да засилите връзката с колегата в леглото

Вдишайте и издишайте, до момента в който сте в леглото.  Поемането на надълбоко въздух може да направи вашето прекарване с колегата безпределно по-интимно. Това покачва възбудата ви и ви кара да осъзнавате в допълнение всички чувства, протичащи се към вас.

 да засилите връзката с колегата в леглото

Дръжте очите си отворени

Докато са интимни или се целуват, множеството хора затварят очите си, само че това не е нужно да е по този начин всякога. Не споделяме, че би трябвало да гледате в ококорените очи на колегата си от самото начало, прекарано в спалнята. Но посредством поддържането на зрителен контакт за няколко секунди може да засилите връзката с колегата си повече, в сравнение с сте предполагали.

Установяването на зрителен контакт на близко разстояние, да вземем за пример по време на любовен акт разрешава на хората да открият по-дълбока връзка. Просто го усетете и се уверете, че очите ви не се задържат прекомерно дълго. Все отново не желаете да го извършите неловко и да развалите настроението.

Не мълчете в леглото

Опитайте се да вдигате малко повече звук от нормално по време на правене на обич, даже и да се смятате за резервирана сред чаршафите. Това не значи, че би трябвало да крещите с цялостно гърло (но в случай че това ви устройва, давайте). Вместо това започнете, като уведомите колегата си какво ви харесва. Като му давате насоки, вие му разкривате неща, които единствено той ще знае, сближавайки ви двамата.

Всичко това са на пръв взор 5 дребни неща, които обаче ще оказват помощ да засилите връзката с колегата в леглото.

 да засилите връзката с колегата в леглото

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР