Да... времето направо лети за една от най-харесваните известни двойки.

...
Да... времето направо лети за една от най-харесваните известни двойки.
Коментари Харесай

Специалният ден на Хейли и Джъстин Бийбър

Да... времето напряко лети за една от най-харесваните известни двойки. Време, изпълнено с доста провокации, които обаче те преодоляват с обич, схващане и неизменност. Точно по този начин, както ни го демонстрират Хейли и Джъстин Бийбър.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, изявлението за Harper's Bazaar и какво разкри за брака и интервала със здравословните проблеми
Хейли Бийбър - откровено и персонално за брака

И за фамилните ѝ проекти с Джъстин Бийбър

Те таман отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си и не пропуснаха да почетат деня на специфичното си събитие от 2018 година, написа E! News. В сряда, на 14 септември, Хейли и Джъстин разгласиха в Instagram малко специфични фрагменти, с които да зарадват и нас. И като се изключи че от тях проличава неспиращата любов посред им, съумяха да разтопят и нашите сърца с благите си пожелания.

В единия от постовете Хейли Бийбър е качила поредност от фотоси, първата от които е от деня само че сватбата ѝ и с която си припомняме красивата ѝ булчинска рокля. Това превъзходно дизайнерско произведение краси и бродираният надпис " Докато гибелта ни раздели ".

Посланието е много мощно и по всичко проличава, че Хейли и Джъстин в действителност влагат смисъл в него. Думите на Хейли към фотосите пък са: " Четири години омъжена за теб. Най-прекрасният човек, който познавам. Любовта на живота ми. Благодаря на Бога за теб. "

Останалите фрагменти от поредицата фотоси, които Хейли е качила, включват сладки моменти с целувки, от пътувания и турнета на Джъстин, на които двамата са ходили дружно.

Изпълнителят, несъмнено, също не остава по-назад от половинката си и потвърждава любовта си към нея с пост в своя Instagram. Той е качил тяхна обща черно-бяла фотография, на която са запечатали миг, в който се дружно с кучето им Оскар.
 Хейли Бийбър, принцеса Даяна и по какъв начин моделът черпи ентусиазъм от лейди Ди
Какво свързва Хейли Бийбър и принцеса Даяна

С какво супермоделът постоянно прави усещане

" Честита годишнина на най-хубавия ми другар и брачна половинка Хейли Бийбър. Благодаря ти, че ме правиш по-добър във всяко едно отношение ", написа Джъстин в посланието си към Хейли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР