Да водиш ЦСКА в България и в Европа е голяма

...
Да водиш ЦСКА в България и в Европа е голяма
Коментари Харесай

Рибарски: Крайната цел е постигната

„ Да водиш ЦСКА в България и в Европа е огромна чест и предизвикателство. "

Това сподели треньорът Атанас Рибарски, откакто ЦСКА 1948 си обезпечи бронзовите медали от българското футболно състезание.

„ Червените “ приключиха сезона в серия от 8 срещи без триумф и с 5 следващи равенства след 0:0 против гостуващия Локомотив (Пловдив), само че все пак финишираха пред Левски и ще играят в квалификациите на Лигата на конференциите през новия сезон.

" Един триумф, който цяла година изстрадахме и извоювахме. Напълно справедливо, за целия клуб. Честитя на всички и се надявам следващата година на бъдем по-напред “, уточни наставникът, който пое тима след раздялата с Тодор Янчев.

„ Знаехме, че мачът ще бъде много тежък, имахме много проблеми, само че се опитахме да победим. Радвам се, че момчетата на терена вложиха много старания. Радвам се, че и крайната цел е реализирана. Поех тима в миг, в който никой не вярваше, че ще спечелим точки в тъкмо тези два мача. Крайната цел е реализирана. Беше огромно предизвикателство и чест и нека съм оправдал доверието на управлението. Усилията, които поставиха момчетата, можеха да бъдат възнаградени и с по-голям точков актив. Всичко се позволи в директните дуели с Левски и справедливо сме трети. Познавам добре играчите и заслугите за това трето място са техни. Намерихме лицето, което всички искахме да виждаме “, добави Рибарски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР