Да вдъхне нов живот за пространството около Братската могила и

...
Да вдъхне нов живот за пространството около Братската могила и
Коментари Харесай

Превръщат площада пред Братската могила в зона за култура

Да вдъхне нов живот за пространството към Братската могила и то да се извърши с културни събития – такава цел си е сложил кметът на регион „ Западен “ Димитър Колев. В тази връзка през днешния ден той посети мястото дружно със заместник-кмета „ Култура, археология и туризъм “ Пламен Панов.
Прочетете още
Двамата ревизираха какви са опциите за издигане на сцена и обезпечаване на електричество на площада пред Братската могила. Със средства на региона се планува цялостна замяна на лампите, като за задачата ще бъде сложено съвременно LED осветяване. „ Моето голямо предпочитание е още през месец май да стартираме да организираме огромни културни събития на този голям площад.

" Мога да кажа, че към този момент имаме хрумвания за няколко огромни концерта, само че към този момент ще запазя детайлностите в загадка “, съобщи кметът Димитър Колев, откакто посети мястото.

През последната година районната администрация отделя съществено внимание на тази част от „ Западен “, като преасфалтира напълно
пешеходната алея на бул. „ Свобода “. Изцяло сменено бе осветлението по нея, сложени бяха нови пейки, а за улеснение бе
построена и нова пешеходна пътека на булеварда. Преди години по самодейност на кмета Димитър Колев бе освежен напълно и парк
„ Розариума “ зад Братската могила, който се трансформира в едно от обичаните места за децата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР