Да си призная, повечето филми и сериали на тема Терминатор,

...
Да си призная, повечето филми и сериали на тема Терминатор,
Коментари Харесай

Линда Хамилтън се завръща на екран, а с нея и легендата „Терминатор”

Да си призная, множеството филми и сериали на тематика „ Терминатор ”, които съм се опитвала да виждам, бяха цялостна мъка без същинската Сара Конър – Линда Хамилтън. Просто някои герои не подлежат на изиграване, нито на насърчаване от други с изключение на от истинските артисти.

Така че се зарадвах, когато разбрах, че Джеймс Камерън – мастърмайндът зад Терминатора, ще прави нов филм с присъединяване на Линда Хамилтън като Сара Конър. Новината е оповестил по време на частно събитие, празнуващо 33-тия рожден ден на франчайза.

Възраждането на „ Терминатор ” (това ще е шеста част) е разумна крачка, последваща модата на други възраждания като или „ Блейд Рънър ” да вземем за пример, тъй че тук ще забележим и Арнолд Шварценегер. Джеймс Камерън е удостоверил и това, че ще напише сюжета, а филмът ще се случи под крилото на Skydance и Paramount Pictures.

В „ Терминатор ” от 1984 година Сара Конър (Линда Хамилтън) бягаше от машината палач Шварценегер. Във втората част от 1991 година те към този момент бяха съдружници, опитващи се да спасят сина й Джон Конър.



Сара Конър е облик пионер от извънредно значение за и екшън жанра. Линда Хамилтън обаче ще е натоварена с това да бъде първа още един път – досега сме виждали остарели екшън да се оправят с неприятните, само че не сме виждали остаряващ екшън воин жена в такава роля.  

Предполагам че и тя, и Шварценегер към този момент са на строга диета и физически тренировки, а това, че останалото е в ръцете на Джеймс Камерън, е задоволително съображение да очаквам „ Терминатор 6 ” с огромно неспокойствие.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР