Да си представим една ситуация. Във Франция излизат записи на

...
Да си представим една ситуация. Във Франция излизат записи на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Този, когото арестуваха, плюха, унижаваха, обиждаха, сега е техен партньор, приятел, съюзник

Да си представим една обстановка. Във Франция излизат записи на Макрон и в тия записи Макрон споделя: " Да сложим наши хора отпред на службите по почтен или непочтен метод. И да сложим наши хора отпред на полицията преди изборите “. Какво би се случило във Франция, в случай че излезе подобен запис? Колко хора ще излязат по улиците и какъв брой време ще издържи Макрон отпред на страната? Това написа ръководителят на " ИТН " Слави Трифонов в обществените мрежи.

По-нататък в обявата си Слави Трифонов разяснява връзките сред Бойко Борисов и " Продължаваме промяната ". 

Ето какво гласи целият пост на ръководителя на Има Такъв Народ без редакторска интервенция:

Да си представим една обстановка. Във Франция излизат записи на Макрон и в тия записи Макрон споделя: " Да сложим наши хора отпред на службите по почтен или непочтен метод. И да сложим наши хора отпред на полицията преди изборите “.

След което споделя, че " предложенията за шефовете на службите са утвърдени от посолството “.

Какво би се случило във Франция, в случай че излезе подобен запис? Колко хора ще излязат по улиците и какъв брой време ще издържи Макрон отпред на страната? Предполагам, че отговорът ви е явен. А в България? Наистина има подобен запис. Асен Василев ги сподели тия неща. Сега той е финансов министър и прави бюджет. Жената на Лорер е назначена още веднъж, Спецов се върна на бял кон и чакаме Миро, Киро, зет му, вуйна му, чичо му и цялата им рода да заемат постове във властта. И всичко това стана с благословията на този, поради който бяха основани. Този, който арестуваха, плюха, унижаваха, обиждаха, а в този момент е техен сътрудник, другар, съдружник, пазят му имунитета и разчитат на него като на брат - Бойко Борисов.

Да, такава е истината. Не е като във Франция, само че пък към момента има независимост на словото.

Аз мога свободно да показвам мнението си и по тази причина още един път ще кажа следното: Асен Василев, Киро, Миро и цялата им рода за нищо на света не трябва да се допират до власт. И тези или този, които разрешат това да се случи, ще носят цялата отговорност и ще би трябвало да понесат следствията на това, което следва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР