Да си красив и известен понякога има и негативна страна.

...
Да си красив и известен понякога има и негативна страна.
Коментари Харесай

Психар тормози Емануела в мрежата, преследва я по участия

Да си хубав и прочут от време на време има и отрицателна страна. Такъв е казусът с певицата Емануела, която се е видяла в знамение от скришен почитател, който упражнява душевен тормоз върху нея.

Топ звездата на "Пайнер " от известно време получава непрестанно известия в обществените мрежи, които са присъщи за един същински умопобъркан. Тайнственият господин в началото не разкривал самоличността си и пишел от празни профили. След като няколко пъти чалга дивата го блокира, той взема решение да се разкрие пред нея.

На едно от участията й в столицата той я чака на задния вход на клуба с голям букет в ръка. Тогава й разкрива, че той стои зад множеството известия и мнения във "Фейсбук ". Следва пояснение в обич, а Емануела е изведена с защита до колата си. Със сигурност това не е първият влюбен в нея почитател, само че до момента в никакъв случай не й се е случвало да попадне на толкоз захласнат и откачен вид.

Той посещава всяко нейно присъединяване и я следи с смахнат взор по време ня изявата й. От нейни близки разбрахме, че постоянно идва самичък и гледа доста неприятно, когато някой мъж я заприказва. А по-късно й го натяква в известия във "Фейсбук ".

Изпълнителката на "Нотариално удостоверен " се е изплашила от напористия любовник, защото във всяко негово писмо участвали неща за висшия разсъдък и Вселената, които му "говорят " какво би трябвало да направи, написа ШОУ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР