Да се задържи лидерът на най-голямата опозиционна партия, не говорим,

...
Да се задържи лидерът на най-голямата опозиционна партия, не говорим,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Не се притеснявам, защото работата ми и работата на екипа на Столичната община се проверяват непрекъснато

Да се задържи водачът на най-голямата опозиционна партия, не приказваме, че е и някогашен министър-председател, без показване пред обществото на доказателства и причини, е в действителност скандално. За мен първият въпрос е политическият и по тази причина не изключвам дейности против опозицията. Това сподели за Българска национална телевизия кметът на София Йорданка Фандъкова.

„ ГЕРБ би трябвало да бъде доста мощна и безапелационна съпротива и ръководещите да се вслушват в гласа ѝ даже когато подлага на критика, тъй като това е нейната роля. Силна съпротива - по-силно ръководство. Никой не е над закона, в това число и държавното управление “, сподели още Фандъкова.

" Аз не се тормозя, тъй като работата ми и работата на екипа на Столичната община се ревизират непрестанно. Аз самата върша инспекции, сезирам всички способени органи, когато има подозрение за корист, което за мен в действителност е работата с битка с корупцията. Когато има данни се ревизират и се огласят, когато е несъмнено. И сега някои от процедурите се ревизират от всички вероятни органи - АДФИ, Сметна палата, прокуратура. Сметната палата сега са в " Топлофикация ", а преди този момент бяха в " Градска подвижност “, добави Фандъкова.

По думите на Фандъкова всеки сигнал, подаден от обществото се ревизира. Включително и сигналите от " Спаси София ".

За бюджета на столицата Фандъкова посочи, че макар тежката финансова обстановка, той ще обезпечи осъществяването на стратегическите планове и целите на града - това са метрото, развиването на градския превоз, основни булеварди и улици от вътрешните кръгове на града, значими транспортни връзки, строителство на детски градини, вложения в екология и по-чист въздух.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР