Да се сдобиеш с милиарди в банковите си сметки отнемало

...
Да се сдобиеш с милиарди в банковите си сметки отнемало
Коментари Харесай

7-те милиардери, които са натрупали богатството си най-бързо

Да се сдобиеш с милиарди в банковите си сметки отнемало цялостен живот? Тези бизнесмени нямат причина да се съгласят. Те са съумели да завоюват благосъстоянието си извънредно бързо, с помощта на положителните си хрумвания, умната им реализация и - несъмнено - известна доза шанс. В момента част от тях са измежду най-влиятелните хора на планетата.

Запознайте се с милиардерите, които най-бързо са натрупали положението си:

1. Едуардо Саверин, съосновател на Фейсбук. След правосъдна сага той резервира миноритарен дял в компанията, само че въпреки всичко това му оказа помощ да завоюва 1 милиарда $ единствено за година.

2. Еван Шпигел и Боби Мърфи. Двамата сътвориха приложението Snapchat и в границите на 3 години забогатяха с по над милиард.

3. Шон Паркър. Създаването на уеб страницата за шерване на музика Napster и най-много късото му присъединяване в ръководството на Фейсбук му донесоха голямо благосъстояние. Успява да мине границата на милиарда за година и половина.

4. Пиер Омидар. На 28 години, през 1995 г, той пуска уеб страницата за онлайн търговия eBay. Само три години по-късно към този момент е милиардер.

5. Марк Зукърбърг. В момента към обществената мрежа се вихрят редица кавги, само че тя продължава да е най-използваната в света. А създателят ѝ се трансформира в милиардер единствено четири години, откакто я направи.

6. Джеф Безос. През 1993 година капиталовият банкер Безос стартира онлайн магазин за книги, наименуван Amazon. Шест години по-късно има в сметките си 10 милиарда $. А през днешния ден е най-богатият човек в целия свят.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР