Да, раздялата е особено болезнена. Още повече, когато ти си

...
Да, раздялата е особено болезнена. Още повече, когато ти си
Коментари Харесай

Да те види щастлива – най-добрият начин да отмъстиш на мъжа, който те е оставил

Да, раздялата е изключително мъчителна. Още повече, когато ти си зарязаната, изоставената… Още повече, когато това се случи ненадейно и нямаш никакво време да се подготвиш. Защото раздялата е мощен удар освен за сърцето, само че и за душeвността, която рухва по-късно.

Ето по какъв начин да го накараш да съжалява, че те е заразял

Бъди оптимист

Ако искаш да накараш някогашния ти да ревнува, тогава не му доставяй удовлетворението да види, че те е грижа. Бъди постоянно усмихната, фокусирай се върху своите цели и в никакъв случай не показвай, че страдаш за него.

Винаги, когато сте в една компания, действай по-смело и хвани главата си високо вдигната. Не му позволявай да разбере какъв брой ти липсва. Не и в този момент. Той първо би трябвало да осъзнае грешката си.

Бъди учтива, само че дистанцирана

Вместо да се държиш като най-щастливата и оптимистична жена, остани другарски настроена и още веднъж положителна, само че и спазвай отдалеченост, която е изключително потребна в тази ситуация. Бъди блага, учтива и общителна за всичко, което сте имали дружно, само че не прекрачвай границата. Не и в този момент. Още не е пристигнало времето.

Не допускай да търси още веднъж рамото ти за щяло и нещяло. Остави го да ти споделя, само че не прекомерно. Емоционалната фамилиарност, която сте имали преди, в този момент е по-трудно да я задържиш, само че и не е нужно. Нека види, че не е изгубил единствено своя сътрудник, само че и същински другар, чиято липса ще усети доста скоро.

Когато се разделим с някого, най-трудната част е по какъв начин някой, с който в миналото сте се чувствали толкоз непосредствен, към този момент не играе значима роля в живота ни. Но постоянно се привиква с всичко. Така е организиран животът, по този начин сме устроени и ние. Като хамелеони, променяйки цвета си в името на оцеляването.

Никакъв контакт с него

Това е един от най-сигурните способи да накараш някогашния да съжалява, че те е оставил и работи всякога. Без контакт значи никаква връзка с него. За това се изисква да избягваш всевъзможен вид връзка с него, нито виртуална, нито физическа. Идеята зад всичко това е да накараш някогашния си да мисли, че продължаваш напред. Не е елементарно да се направи, само че резултатите могат да бъдат невероятни.

Може да отнеме няколко седмици, преди някогашният ти да разбере какво въобще се случва. Но когато той осъзнае, ти към този момент ще си траяла напред. И някогашният ви ще остане да се чуди за какво към този момент не се свързвате с тях.

Много специалисти не предлагат контакт след разлъка, тъй като това може да шокира някогашния ти да осъзнае какво е изгубил и да стартира да съжалява. Но най-хубавото е, че това също ти дава късмет да продължиш с живота си и да се съсредоточиш върху себе си.

Време е да изглеждаш по-добре от всеки път

Друг страховит метод да накараш някогашния си да се почувства зле, тъй като те е оставил е, когато изглеждаш по-добре от всеки път след раздялата. Няма по-добър метод да му покажеш какво е можел да има, само че самичък се е отказал от него.

Скъпа, раздялата от време на време не е чак толкоз нездравословна. Тя се отразява изключително добре на тези, които вземат решение да се борят за себе си и да не се поддават на депресията и тъгата. Запиши се на спорт, тренирай, смени прическата, посети козметик, отиди на шопинг с приятелки. Просто се грижи за себе си, тъй като помни, че ти си си най-важна.

Да бъдеш привлекателна надалеч не значи да си красива външно. Колкото по-добре се чувстваш, толкоз по-уверена и секси ще изглеждаш. Сега е моментът да си позволиш този дребен разкош. Хубавото при женската душeвност е, че един път преодоляна разлъка, след нея дамата се усеща свободна и щастлива. Чувства се по този начин, като че ли е премахнала тежък товар от плещите си и най-сетне има свободата да диша и да се любува на всеки момент от живота.

А за този, който я е изоставил – той ще осъзнае какво богатство е изгубил тогава, когато я види щастлива и повода за това няма да е той, а някой различен. Идва ден, когато срещаме този, който ни е предназначен от Бог. Този, с който не стопираме да цъфтим, сияем и усмихваме. С верният мъж дамата се усеща същински щастлива, красива и мечтана. С неверния – тъжна, депресирана и някак си по-неуверена в себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР