Да, Продължаваме промяната са отрочета на Радев и не го

...
Да, Продължаваме промяната са отрочета на Радев и не го
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Всички политически проекти, които Радев прави са за сметка на БСП

" Да, " Продължаваме промяната " са отрочета на Радев и не го споделяме ние, а Стефан Янев. Той сподели - тези са хората, които ще трансформират България и аз ще застана зад тях. За страдание обаче, тези хора се разграничиха от Радев. Надявам се по същия метод и бъдещите отрочета на Радев да се разграничават от него, тъй като всичко, каквото се прави, то се прави за сметка на Българска социалистическа партия. " Това съобщи Георги Свиленски на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Много хора работеха за това Българска социалистическа партия да няма 40 или 50 народни представители, а да имат 26. С 26 народни представители няма по какъв начин да предложиш не прогресивно подоходно облагане, минимална заплата не можеш да предложиш. Необлагаем най-малко не можеш да предложиш. И в този момент да ни го вменявате като нещо, което не сме създали или нещо, което да заложим като изискване, то занапред мога да ви кажа - просто да кажем, че не желаеме да участваме в ръководството. Защото това залагане значи това. Трябва да бъдем откровени с българските гласоподаватели. Ако българските гласоподаватели желаят прогресивно облагане, дано да гласоподават за Българска социалистическа партия и ще го получат ", сподели ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

Той бе безапелационен, че няма обезличени червени линии на Българска социалистическа партия. " Това, което сме споделили, нищо не е прескочено. Друг е въпросът, че някои от нас или около нас споделят какъв брой сме били прескочили алените линии и не стопират да го приказват. Включително и президента Радев през вчерашния ден - че сме били изнасяли оръжия за Украйна. Той е главнокомандващ на армията и президент на страната и в случай че той не знае, че не изнасяме или по какъв начин се изнася, аз би трябвало много по-малко да знам. Или държанието ни за Северна Македония. Каква алена линия сме прескочили? Какво беше записано - до момента в който не бъдат изпълнени изискванията, договарянията няма да започват. Да, Народното събрание взе решение, само че договарянията няма да започват ", уточни той.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР