Да плажуваш с прасета на Бахамите. Ако Ви се случи

...
Да плажуваш с прасета на Бахамите. Ако Ви се случи
Коментари Харесай

Да плажуваш с прасета на Бахамите

Да плажуваш с свине на Бахамите. Ако Ви се случи на някой от Бахамските острови да видите диви свине да лежат мързеливо на белия пясък или да се къпят в кристалната топла вода, знайте, че не сте прегрели на слънце. Току-що сте кацнали на Pig Beach, остров на прасетата в Карибите. Той се намира на островите Абако и е един от по-големите острови в Бахамската островна верига.

Фауната на Бахамите е доста бедна и е показана основно от птици и няколко типа гущери. Изненадващо е, че няколко десетки свине са съумели да се открият трайно на един от островите.

Как тъкмо животните са попаднали тук, не е известно. Има съмнение, че те са били разтоварени преди доста време от екипаж на транспортен съд, плаващ наоколо, с цел да ги вземе и изяде на връщане, само че по някаква причина това не се е оказало невероятно. Или прасетата просто са били избавени по време на корабокрушението на транспортен съд, пренасящ животни. Вторият вид се поддържа от обстоятелството, че с изключение на свине, на острова живеят няколко кози и котки.

Островът бързо се трансформира в туристическа атракция, тъй че не е нужно да се тревожите за ориста на животните: поради посетителите те постоянно имат обилие от вода и храна. Дивите свине на драго сърце си играят с туристите във водата или се препичат на карибското слънце.

Трима ранени при нахлуване край централата на Европейски Съюз в Брюксел

 

Да плажуваш с свине на Бахамите

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР