Да, определено никой не иска да бъде предаден в една

...
Да, определено никой не иска да бъде предаден в една
Коментари Харесай

Истината е, че когато мъжът изневерява предава себе си и собствения си избор, а не жената до него

Да, несъмнено никой не желае да бъде предаден в една връзка, още повече нежния пол. Но истината е, че изневярата е прекомерно допустима, даже и при най-влюбената и вярна един на различен двойка. Колкото и да е мъчително и отвратително първоначално, с времето тази болежка и огорчението избледняват, както и всичко останало.

Женското сърце може да понесе толкоз много… Независимо дали сътрудникът ви е изневерил или имате подозрения, че го прави – вие би трябвало да разберете истината. Заслужавате го. Да, от време на време тя е прекомерно мъчителна, само че знаете ли кое е още по-болезнено? Съмнението, което може да докара човек до полуда.

Ето по какъв начин да схванеш дали сътрудникът ти ти изневерява

Той ненадейно се нуждае от персоналното си пространство

Партньорът ви споделяше всичко с вас – пароли за имейли, достъп до обществени медии, телефони. Всяко проклето нещо. И още повече, че вие не сте го поискали, тъй като сте му имали цялостно доверие. Той самичък е бил този, който е изявил предпочитание да показа всичко с теб. Напоследък обаче той последователно отстранява вашите „ привилегии “.

Първо промени паролата си за имейла, с оправданието, че се тормози акаунтът му да не бъде хакнат. Но има една детайлност – новата ключова дума не е споделена с вас. Както и последвалите изменени пароли на всички останали сметки в обществените мрежи. Не е ли необичайно?

Той е физически, само че не и въображаемо с теб

Може да сте в една стая, да ядете или да гледате едно и също предаване дружно. И въпреки всичко имаш възприятието, че той въображаемо е някъде другаде, само че не и тук с теб. Да, това е много неприятно чувство, тъй като с времето в случай че продължи, започваш да се отчуждаваш от този човек, след което следва разлъка от време на време.

Още повече, когато влюбеният, бляскав взор се трансформира в празен, когато ви гледа. Твърде евентуално е, когато това се случи, вашият сътрудник да си мисли за неговата държанка, която е превзела мислите му и постепенно ви заема мястото.

Той става внезапно много загадъчен

Преди този мъж споделяше всичко с вас до най-малката детайлност. Знаела сте тъкмо какви мисли се въртят в главата му и какви усеща са обзели сърцето му, заради това какъв брой свободно ги е споделял с вас.

И даже от време на време да е било прекомерно досадно за вас, въпреки всичко е било много благо и вие сте харесвали това.

Но в този момент не чувате нищо изключително от него, с изключение на общите неща. Неща, които искрено не заслужават същинско споменаване, като да вземем за пример, че нещо от домакинските потребности е свършило.  Той към този момент не се оплаква от сътрудниците си, към този момент не загатва по какъв начин прекарва свободното си време на работа и към този момент не приказва за това по какъв начин в действителност се усеща във вашата връзка.

Той към този момент не ти се сърди и не е раздразним

Вашият сътрудник се ядосваше толкоз доста, когато забравяхте да платите сметките в точния момент. Но в този момент, даже в случай че телефонната сметка е неплатена от два месеца, на него му е все тая. Не единствено това, само че и още по-лошото, което е, този мъж не ви ревнува. Той наподобява изцяло апатичен към всички тези мъже, които флиртуват с вас.

Защо се случва това? Е, може да има няколко аргументи за това. Може би той осъзнава, че няма причина да е толкоз напрегнати, когато самият той не е съвършен. Но неналичието на ревнивост може и да демонстрира някаква форма на доверие, само че въпреки всичко в случай че той наподобява изцяло апатичен към това, че може и да ви загуби, то най-вероятно възприятията му са почнали да си отиват.

Той стартира да се отдалечава от вас и не ви прави никакви проблеми, защото счита в най-скоро време да изиска разлъка, с цел да може да е умерено с другата жена.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР